در این کارگاه کارشناس مسئول تعادلبخشی شرکت آب منطقهای کردستان به اهمیت برگزاری اجرای طرح داناب در استان اشاره کرد و گفت: سعی طرح نجات آب بر این است تا با آگاهی و اطلاعرسانی از حفاظت و صیانت از منابع آب، همچنین اصلاح الگوی مصرف آب، با همت معلمین و انتقال مفاهیم به دانشآموزان این نعمت الهی را به نسل های آینده نیز منتقل کنیم .
کامران سهرابی با بیان اینکه این طرح با هدف مدیریت مصرف بهینه انجام میگیرد، ادامه داد: حفاظت از این منبع مهم وظیفه همگانی است به همین خاطر باید آموزشهای لازم در اختیار عموم به ویژه معلمان و دانشآموزان که نقش مهمی در فرهنگسازی جامعه دارند قرار گیرد.
مهندس ولید خالدیان مدیر پروژه تعادل بخشی و حفاظت از منابع آب زیرزمینی، با اشاره به اینکه دشتهای پایلوت برای اجرای طرح داناب منطقه قروه و دهگلان با ظرفیت تعداد 7723 دانش آموزان است گفت: رسالت شرکت آب منطقهای استان کردستان در خصوص مصرف آب و برنامهریزی برای بهرهبرداری عادلانه از آن از اهم واجبات است.
وی در ادامه افزود: انتظار میرود معلمان و دانشآموزان به این موضوع ورود کنند و برای رفع دغدغه ذهنی که نبود آب چه عواقبی را به دنبال خواهد داشت، آیندهنگری و برنامهریزی کنند.
مهندس زانیار ضمیران مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای کردستان در این کلاس ضمن آشنا کردن دانش آموزان با شیوه های نوین مصرف گفت: هدف عمده این طرح ساماندهی و قوتدهی به منابع آبهای زیرزمینی است که نقش تعیینکنندهای در حیات بشر دارد.
ضمیران گفت: برای حفظ و صیانت از این منابع ارزشمند باید شما دانشآموزان ورود و به عنوان سفیران مصرف بهینه آب کشور عمل کنید.
وی اضافه کرد: مدرسه، در واقع محل آموزش اصول زندگی است به همین خاطر برای جلوگیری از هرگونه بحران، اصلاح یک امر و نهادینه کردن پسندیدهترین کارها باید از بهترین نهاد که آموزش و پرورش و مدرسه است و پذیرنده بهترین الگوهای اصلاحی که همان دانشاموزان هستند، بهره بگیریم.
در خاتمه ضمن پذیرایی از دانش آموزان و معلمان، کتابچه داناب و کتاب نهنگ آبی خلیج فارس (با محوریت مدیریت مصرف و صرفه جویی آب) و مجموعه ای اقلام فرهنگی توسط شرکت آب منطقه ای کردستان به دانش آموزان اهداء گردید.